info@inspirebysandra.nl +31 624977295

Mijn diensten

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bij mij kan je terecht voor behandeling van het houdings- en bewegingsapparaat. Ik ben algemeen fysiotherapeute maar heb meerdere aanvullende cursussen gedaan in de sportrevalidatie, actieve revalidatie bij rugklachten en artrose en medical taping. Ik maak veel gebruik van actieve oefentherapie waar ook rompstabiliteit centraal staat. Ik vind het erg boeiend om met patiënten naar een bepaald doel toe te werken. En mocht dat met alleen mijn hulp niet lukken dan werk ik samen met andere specialisten om zo toch dat doel proberen te bereiken.

Het tarief voor een fysiotherapie behandeling bedraagt €30,50 en de behandelduur is 30 minuten.

Tarieven

Als fysiotherapeut ben ik BIG geregistreerd en lid van het KNGF. Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Deze contract vrijheid geeft mij de mogelijkheid om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen. Ik kan zo al mijn aandacht en tijd besteden aan optimale begeleiding van mijn patiënten en zit niet vast aan regelgevingen en administratie.

Een goede aanvullende verzekering, is een verzekering die ook niet-gecontracteerde fysiotherapie voldoende vergoedt en je zo vrij laat in jouw eigen keuze voor de beste fysiotherapeut.

Wat betekent dat voor jou als je een afspraak met mij wilt maken?

1) Controleer of fysiotherapie in je zorgpakket is opgenomen. Anders vergoedt je zorgverzekeraar niets.
2) Controleer bij je zorgverzekeraar of je een verwijsbrief nodig hebt van een (huis)arts als je bij een niet-gecontracteerde fysiotherapeut in behandeling gaat.
3) Controleer hoeveel procent of met welk bedrag je zorgverzekeraar de kosten bij een niet- gecontracteerde fysiotherapeut vergoedt.

Na iedere behandeling krijg je per mail de behandeling gefactureerd. Deze factuur voldoe je aan mij en vervolgens kan je de factuur declareren bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je gekozen zorgverzekeraar en de polisvoorwaarden worden de kosten geheel of deels vergoed. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen met 75%. Ook zijn er verzekeringen die 100% vergoeding geven (bijvoorbeeld ONVZ).

Coaching

Wil je heel graag hardlopen en toewerken naar een bepaald doel of wedstrijd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar hardloopervaring, mijn kennis als fysiotherapeute en trainster kan ik een mooi programma voor je maken.

Intake: €35,-

Tijdens deze intake wordt bepaald wat je doelen en wensen zijn en vertel ik wat ik daarin zou kunnen betekenen. Er wordt ook een algemene vragenlijst afgenomen waarin ik wil weten of er blessures zijn of zijn geweest.

Schema per 4 weken: €26,-

Dit schema wordt per mail verstuurd en de bedoeling is dat er wekelijks feed-back is en zo nodig meer (dit kan via mail, app, telefoon).

Daarnaast is het mogelijk dat ik persoonlijk trainingen begeleid of kracht- en techniektrainingen verzorg. Hier horen andere kosten bij. Mocht je hier meer over willen weten dan kan je contact met me opnemen.

Verder kan ik als fysiotherapeute een Runningsmart screening afnemen om zo de zwakke schakels op te zoeken in jouw lijf. Aan de hand van die screening wordt er een persoonlijk oefenschema gemaakt om die zwakke schakels te versterken en zo blessures proberen te voorkomen.

Sportmassage

Deze vorm van massage wordt toegepast om vermoeidheidsklachten die het directe gevolg zijn van lichamelijke inspanning te verminderen. Pijn, vermoeidheidsverschijnselen en kramp kunnen worden veroorzaakt door afvalstoffen in de spieren. Door massage worden vocht en afvalstoffen uit de spier gemasseerd en de stofwisseling van de spier positief beïnvloed. Je herstelt veel sneller en kunt weer de gevraagde lichamelijke prestaties leveren.

De sportmassage heeft een duur van 30 minuten en kost €30,-.

professionals waar ik mee samenwerk